Inte bara feg man blues!  21 06 27
Skulle ni köpa en tavla av den där?
 

 

Jag sitter på ett gammalt fik, på Söder, jag är vad jag är, jag är en, liten man. Jag sitter på ett gammalt inrökt fik i Maria, jag är, vad jag är, jag är en man, en liten man.

Jag ringde upp en gammal polare idag, jag tror han slutade, som doktor eller som docent. På förekommen fråga, från polaren, han svarade, Du får inte min e-mailadress, nej jag lämnar inte ut, min mailadress. Jag är rädd, att du kan dra åt helvete´t, jag är en liten man, jag är vad jag har blivit, en lite inte rädd liten mycket man blues. Jag är vad jag är, jag är en liten man. Vad har jag, för att jag är vad jag är, en lite rädd liten man, en liten man, en liten men inte en förlorare man blues! Det är glorifierat att kalla sig looser. Om nu det är så fantastiskt att vara en förlorare, varför är inte alla det då? Det här är jag, vad jag är därför, inte en förlorare blues! Inte en förlorare  blues, utan en vinnare blues, ja en vinnare blues!

Jag får ta skit, för att jag är, en lite inte looser, vem bryr sig, jag är lite en mycket winner, inte en looser, utan en mycket en winner, kanske,,, jag får ta skit, för att jag är, mycket en winner.

Jag är ditt dåliga samvete, docent död. Jag är ditt dåliga samvete, doktor död. Jag säger så ärligt jag kan, jag är inte rädd, jag är en liten man. Jag säger så ärligt jag bara vågar, jag är inte rädd, jag är en liten man. Jag får ta skit av en docent, för att jag är, en liten man. Jag får ta skit av doktor död, för att jag är, lite rädd ibland, lite en liten man. En liten mycket inte lite rädd, inte rädd liten mans blues! En lite inte rädd, inte förlorare blues. Utan en vinnares blues! Ja en vinnares blues, forever!

Jag sitter på ett gammalt fik, på Söder, jag är vad jag är, jag är en, liten man. Jag sitter på ett gammalt inrökt fik i Maria, jag är, vad jag är, jag är en man, en liten man. Jag skriver på en vinnares blues, ja jag sitter på ett fik i maria,  ja jag skriver på en vinnares blues, f o r e v e r!

Inte rädd mans blues!