×

Warning

Gantry 5 Particle: Cannot display content; not in Gantry 5 template!

Min lilla dröm!

Jag vill ha en schyst tvårumsbarre på Söder, med en röd SMEG kyl-frys i det inbyggda köket! Utanför ska det stå en MG-Mini Clubman, krockkuddar, och hela rasket! Jag vill ha cab på min Clubman! Ja jag vill ha cab. En bra chaffis,som kan ta mig ner för tour de France kurvor, med stil, med spets, så dahlbanan på grönan rodnar, och inte ens en liten pyttig chans att vi voltar!

I min röda smeg, i det inbyggda köket, ska jag ha flarror med lingondricka, från lingon plockade för hand. Inte ens ett glas öl, inte ens ett enda. Ingen whiskey, och ingen öl. En schyst spis med induktionsplattor, och en plastlaminatskiva runt, en ugn under eller över, med varmluft, för att laga mat med både snille och fantasi.

I mina skåp, och i min kyl, där ska det stå mat, ja mycket, mycket, mycket mat! I min säng där ska det ligga en tjej, som är vacker som få, och som älskar bara mig. På mina väggar, där ska det hänga världsberömd konst, målad av konstnären, den världberömda mig själv!

I mitt liv, där ska det vara fullt med gamla kontakter, som jag känt sen jag varit en 7-9! Vi ska skoja om gamla grejer, och träffas varje helg, och annars också ibland. I min röda miniclubman, ska jag köra lugnt, nej inte någon risk ska jag ta! Jag ska ha en fest ibland där ska vi slå klackarna i taket, i dagarna tre ibland. Ja så ska det vara, ja så ska det bli, ja så ska det bli, ja så ska det bli en dag! Ja så ska det bli en dag, för mig, ja bara för mig!