Plejset Rolstorp

Det finns ett ställe, i norra Skåne, en plats där min själ, dansar naken, bland björk och al, en midsommarafton. Där i ett sjul, står min bästa tavla, där i en berså, blir det aldrig helt vinter.
Det finns en plats, där i den lund, som Gud Fader har givit oss. Det finns en plats, där  finns det en lund, inför Gud öppnar sig blommor och fåglar, i denna lund, som älskar gud.
Visst älskar jag denna plats där den finns inför gud ögon.

Där blir det aldrig helt vinter.  Det finns en plats, i norra Skåne, en plats där min själ, dansar naken, bland björk och al, en midsommarafton. Där i ett skjul, står min bästa tavla, där i en berså, blir det aldrig helt vinter.  Där på en sten bakom en buske sitter pan och spelar på sin flöjt en midsommaraftonsnatt, och hans bror står där bredvid och spelar på fiol.  Bakom en buske finns en liten damm, där det sitter det grodor, alla kvackar baklänges, och alla blir prinsar och prinsessor när man pussar dem.

Det finns ett ställe, i norra Skåne, en plats där min själ, naken dansar, bland björk och al, en midsommarafton. Där i ett skjul, står min bästa tavla, där i en berså, blir det aldrig helt vinter.
 
Visst älskar jag denna plats där den finns inför guds ögon.


Robert Naverstam
2017 05 18
Södermalm, Stockholm, Sweden